Hotell & Resort på ön Koh Lipe Thailand

Här hittar du alla hotell på i Resort Koh Lipe i Thailand. Hotellets namn, var hotellet är beläget, pris på rummen, om det ingår frukost samt de hotell som har eventuella erbjudanden. Hotellen är vanligtvis sorterade under "Location". Vill du sortera dem efter namn "Accommodation" eller pris "Rates" klickar du på blå pilen "" för respektive rubrik.
För pekaren över hotellnamnet så får du upp en bild på det valda hotellet, ibland kan det ta en lite stund innan bilden uppdateras.
Vill du läsa mer om hur bokningen går till, klicka här: Boknings info

Att bo på Koh Lipe

Sita Beach Resort & Spa
Sita Beach Resort & Spa ligger på Pattaya Beachs västra del. En väldigt fin resort som är en av två resorter på ön som har pool. Resorten har 41 rum på området i sju olika typer. Här kan du bo med utsikt över poolen eller över det turkosa havet. Oavsett vilket rum du väljer har du badrummet i den tropiska trädgården. Här har du kanske ingen walk-in closet, men en walk-in toilet med badkar utomhus för en extra tropisk känsla!
BOKA: Sita Beach Resort & Spa

Idyllic Concept Resort
Idyllic Concept Resort ligger på Sunrise Beach södra ände och är den andra resorten på ön som har pool. Resorten har 16 bungalows som inspirerats av livet i storstaden, drömmandes efter en tropisk ö med kristallklart vatten och mjuk sand mellan tårna. Det finns tre olika typer av bungalows att välja mellan; Garden Deluxe med tropisk omgivning, Sea Villa på stranden och Sky Suite där du kan njuta av soluppgångarna medan du lyssnar på ljudet från vågorna.
BOKA: Idyllic Concept Resort

Castaway Beach Resort
Castaway ligger mitt på Sunrise Beach och de har även ett dykföretag där du kan boka dina dyk- eller snorkelutflykter. Här finns det fyra olika typer av rum att välja mellan, med utsikt över trädgården eller havet. Det finns även familjerum om ni kommer ett större gäng. Rummen är inspirerade av den thailändska arkitekturen där bekvämlighet och stil har blandats.
BOKA: CASTAWAY BEACH RESORT

Bundhaya Resort
Mitt på Pattaya Beach, den mest populära stranden på Koh Lipe, ligger Bundhaya Resort. Här kan du ta dig någonting att äta i deras restaurang med utsikt över stranden och havet eller kanske njuta av en massage precis på stranden. Här finns det ett gäng olika typer av rum att välja mellan, allt från ett rum med fläkt till en Bungalow Villa Family, självklart med AC. En fin resort där du får leva utan bekvämligheter som AC och varmvatten i duschen i de billigaste rummen. Lyxa till det och ta en Bungalow Villa Deluxe!.
BOKA: Bundhaya Resort

Tarutao Cabana Resort
I mitten av Sunrise Beach ligger Tarutao Cabana Resort. Här kan du välja mellan sex olika rumstyper där de flesta har en vacker utsikt över havet. Från Tarutao Cabana Resort, som inte ligger långt från platsen där speedbåtarna anländer, tar du dig lätt bort till Walking Street och Pattaya Beach.
BOKA: TARUTAO CABANA RESORT

Andaman Resort
På Sunrise Beach, i närheten av platsen där speedbåtarna anländer, hittar du Andaman Resort. Resorten har 60 rum i fyra olika varianter med fläkt och havsutsikt. Upplev det genuina Thailand, du har nämligen inte elektricitet dygnet runt här. Mellan klockan 18.00 och 06.00 har du tillgång till el på rummet.
BOKA: ANDAMAN RESORT

Varin Beach Resort
Vid Varin Beach Resort, som ligger på Pattaya Beach, har du nära till den härliga stranden och det vackra havet. Resorten har 105 nya bungalows och en rad olika rumstyper att välja mellan, från standardrum med fläkt till Villa VIP och Sweet Villa. Du har elektricitet 24 timmar om dygnet och majoriteten av rummen har AC. Utanför resorten, mot stranden, står en fontän med en svärdfisk i!
BOKA: VARIN BEACH RESORT

Mountain Resort
Mountain Resort ligger längst norrut på Sunrise Beach och här bor du, som namnet avslöjar, uppe på berget med en fantastisk utsikt över havet. Från resortens restaurang kan du blicka ut över Sunrise Beach och det härligt turkosa vattnet. Bättre blir det inte! Här bor du i bungalows i olika grader av lyx. I de billigaste rummen får du nöja dig med kallvatten i duschen och fläkt. I de lite lyxigare rummen har du bekvämligheter som AC och varmvatten och en balkong där du kan sitta och njuta av utsikten.
BOKA: MOUNTAIN RESORT

Lipe Resort
Lipe Resort, ibland stavat Leepae Resort, hittar du på Pattaya Beach. Här har du fyra olika rumstyper att välja mellan, från bungalows med fläkt till bungalows precis vid stranden. Resorten ligger mitt på stranden så här behöver du inte ta många steg förrän du kan ta dig ett svalkande dopp i det kristallklara vattnet.
BOKA: LIPE RESORT


 
Top 10 Koh Lipe

 
Nya hotell på Lipe
1. Serendipity Beach Resort
2.


© 2011 kohlipeguiden.se | www.kohlipeguiden.se | skicka e-post | Tid i Thailand: