Sunset Beach Koh Lipe

FAKTA
Strandens längd:
Långgrund strand:
Barnvänligt:
Shopping:
7 eleven:
liten affär, butik:
ATM:
Antal hotell att boka:
Strand Karta:
0,3 Km
Ja
Ja
Ja
Nej
Ja
Nej
0 St
Sunset Beach Karta

Stranden
Sunset Beach, ibland kallad Pramong Beach, är den minsta av de tre huvudstränderna på ön. Hit kommer det inte lika mycket turister som till de två större stränderna, vilket gör att Sunset Beach är en väldigt tyst och lugn strand att koppla av på. Här har känslan av hur Lipe en gång var lyckats bevarats, kanske med tanke på att det är den minst turisttäta stranden. Sanden är härligt mjuk och vattnet är klart och turkosfärgat, precis som Koh Lipe utlovar!

Restauranger/Nattliv
Det finns några få restauranger här, bland annat Flour Power Bakery där du hittar både mat och bakelser. Annars består restaurang- och nattlivet på Sunset Beach av resortens utbud.

 

Shopping
Vid Sunset Beach finns det ingen shopping. Du får ta dig till Walking Street mellan Pattaya och Sunrise Beach för att hitta butikerna.

Aktiviteter
Från Sunset Beach kan du boka både fisketurer och snorklingsturer över dagen, hör med resorten på stranden. Utöver det pågår det inte alltför mycket på Sunset Beach, vilket gör stranden till en perfekt plats att koppla bort allt som har med turism att göra för ett tag och bara slappna av.

Snorkling
Vid Sunset Beach finns det ett dykföretag, Sabye Divers, som kan hjälpa dig med både snorkel- och dykutflykter runt ön. Det finns snorkelutrustning att hyra om du vill ge dig ut på snorkeläventyr själv. För snorkel och mask kostar det 50 Baht och vill du ha simfötter kostar det 50 Baht. Åk gärna ut på en dagsutflykt till de närliggande öarna för fantastisk snorkling.

Att bo här
Det finns inte så många boendemöjligheter på Sunset Beach, med tanke på strandens storlek.

Ta sig hit
Om du inte tar dig till Sunset Beach via longtailbåt går det att ta sig hit till fots. En sandväg finns som går tvärs över ön, från Sunrise Beach. En promenad som tar cirka 15 minuter. Följ skyltarna mot Sabye Divers och Flour Power Bakery.

Berätta mer om stranden
Som strandens namn avslöjar är stranden en bra plats att titta på solnedgångar på. Glöm inte kameran då du kan få några riktigt fina bilder när solen tackar för sig för dagen.

Vi reser vidare till nästa strand österut Sunrise Beach, söderut Bila Beach.

Bilder från Sunset Beach, Koh Lipe
 
Mest bokade hotellen
1. 
Strand betyg
Sand kvalité
Vattenkvalitet
Naturlig skönhet
Snorkling
Aktiviteter
Shopping
   

Sunset Beach
Sunset Beach.


Karta hotell Koh Lipe 
Top 5 budget hotellBilder från ön Koh Lipe
Bilder från Koh LipeBookmark and Share© 2011 kohlipeguiden.se | www.kohlipeguiden.se | skicka e-post | Tid i Thailand: