Shopping på Koh Lipe


Trots att shoppingutbudet på Koh Lipe kanske inte är lika stort som på exempelvis Phuket, kan du ändå hitta lite kläder och andra småprylar som souvenirer och annat på ön.

Walking Street
Huvudgatan mellan Sunrise Beach och Pattaya Beach heter Walking Street och det är här du hittar de flesta restaurangerna och butikerna på ön. Förutom shoppingen och maten hittar du även tatueringsstudios om du känner för att bli gaddad för livet under din semester. Turistinformationer, öns apotek och små minimarts finns också på Walking Street. Gatan öppnar runt klockan 09.00 på morgonen och stänger vid midnatt, under högsäsong. Under lågsäsong är det många butiker som har stängt och de som har öppet stänger lite tidigare på kvällen.

Miss Summer
På Walking Street hittar du butiken Miss Summer som säljer kläder, smycken och skönhetsprodukter. Kläderna och smyckena gör ägarna, mor och dotter, själva och alla skönhetsprodukter är fint inpackade. Tvålar, body lotions och oljor i alla möjliga väldoftande varianter finns här.Småbutiker
Runt Walking Street finns det små butiker som säljer allt från kläder och väskor till skor och souvenirer. Vissa butiker är belägna i plåtskjul eller träbungalows, vilket känns väldigt genuint.
Shopping på Koh Lipe

Småbutiker på Walking Street.
Filmer från ön Koh Lipe


Mer filmer från ön Koh Lipe kommer.
Karta hotell Koh Lipe


Bilder från ön Koh Lipe
Bilder från Koh LipeBookmark and Share© 2011 kohlipeguiden.se | www.kohlipeguiden.se | skicka e-post | Tid i Thailand: