Koh Rawi Island

FAKTA
Provins:
Invånare:
Öns omkrets:
Öns längd:
Öns bredd:
Avstånd från fastlandet:
Barnvänligt:
Shopping:
Antal hotell att boka:
Karta:
Satun
ca 0 till 10
xx
xx
xx
xx Km
Ja
Nej
0 St
Koh Rawi Karta

Koh Rawi

Koh Rawi ligger nordväst om Koh Lipe och är ungefär lika stor som Koh Adang. Runt ön är vattnet kristallklart och stränderna består av fin vit sand, ett riktigt paradis! En dag här gör att du får se ett genuint Thailand, det finns nämligen inga restauranger, hotell eller liknande på ön. En perfekt plats för att komma ifrån all utveckling. Ön är bebodd av Chao Lehs, sjözigenare, och du kan se deras hus från stranden, en bit in i skogen. Ön har även ett vattenfall som kan vara värt att besöka om du kommer till Koh Rawi!

Koh Rawis stränder
Koh Rawis stränder har den finaste vita sanden du kan tänka dig, som möter det klara och turkosa vattnet. Ett paradis där du får de härliga semesterbilderna du tittar på och längtar tillbaka till. Roligt formade träd sticker ut i vattnet, roliga att posera vid för lite semesterbilder. Promenera längs stranden i lugn och ro, här finns det ingenting som stör dig!

Snorkla
På grund av det kristallklara vattnet är snorklingen vid Koh Rawi utmärkt! Ett 200 meter långt korallrev finns här för dig att kika på. Så spänn fast cyklopet runt huvudet och ge dig ut på ett äventyr på vattenytan!

Att ta sig till Koh Rawi
Du tar dig till Koh Rawi med longtailbåt från Koh Lipe. Boka en dagsutflykt som tar dig till fyra öar under en dag. Du besöker då Koh Hin Ngam, Koh Yang, Koh Adang och Koh Rawi för en dag full av snorkling, klart vatten och härliga stränder. För en dag får du betala 1500 Baht för båten.

Boende
Det finns inga hotell på ön så hit kommer du endast för en dagsutflykt för att utforska ön och allt vad den har att erbjuda! Skulle du vilja övernatta på ön finns det campingplatser för den äventyrslystne!
Bilder från Koh Rawi, Koh LipeKoh Rawi Beach
Film från Koh Rawi Island Beach, Koh Lipe


Se slutet av filmen.
 
Mest bokade hotellen


 
Strand betyg
Sand kvalité
Vattenkvalitet
Naturlig skönhet
Snorkling
Aktiviteter
Shopping
   


Bilder från ön Koh Lipe
Bilder från Koh LipeBookmark and Share© 2011 kohlipeguiden.se | www.kohlipeguiden.se | skicka e-post | Tid i Thailand: