Koh Lipes stränder


Stränder på Koh Lipe
Det finns tre huvudstränder på ön, alla med härligt vatten och mjuk sand Pattaya Beach, Sunrise Beach och Sunset Beach. Det är Pattaya Beach som är den mest populära med en rad olika ställen att äta, bo och dricka på. Sunrise Beach är öns längsta strand och även stranden där speedbåtarna anländer under lågsäsongen, högsäsongen går båtarna till Pattaya Beach. Sunset Beach är en liten strand med ett fåtal ställen att bo på.Övriga små stränder runt ön

Bila Beach
Bila Beach är en liten strand som ligger söder om Sunset Beach. Hit tar du dig från Pattaya Beach, genom en liten skogsväg som går in precis efter Daya Resort. Promenaden tar cirka tio minuter och då går du igenom en by där lokalbefolkningen bor. Väl framme möts du av en stor skylt vid trappan som leder ner till stranden. Trots storleken på Bila Beach är den väldigt mysig och fin, omringad av klippor. Här jobbar Taum och hans söta hund Chili. Taum driver en liten resort och en liten bar och restaurang vid stranden där du kan släcka både hunger och törst. En strand där du garanterat slipper trängas med alla andra turister, och Taum och Chili uppskattar alltid ditt sällskap!


Övriga små stränder
Det finns ett antal mindre stränder på ön för dig som vill vara för dig själv på stranden för en dag. Laem Hin Susy Beach ligger precis väster om Mountain Resort på Sunrise Beach. Det ska gå att gå hit om du går över kullen. Hideaway Beach hittar du söder om Sunset Beach och är precis vad namnet avslöjar, en perfekt "hideaway" från andra turister. En väldigt privat strand utan boendemöjligheter och folksamlingar. Sanom Beach är också en liten och avskild strand på ön som ligger väster om Pattaya Beach. Vägen hit är rätt svår men är du envis går det! Vissa av de mindre stränderna går att nå till fots, om du är beredd på lite promenader över berg och på småvägar. Annars går det alltid att hyra en longtailbåt för att ta sig hit, vilket kan vara värt pengarna för att upptäcka de mer privata stränderna på ön.


Shopping
Öns shopping hittar du främst på huvudgatan, kallad Walking Street.Strand
Sand kvalité Snorkling Aktiviteter Shopping Strand karta Länk till stranden
Pattaya Beach Pattaya Läs mer
             
Sunrise Beach Sunrise Läs mer
             
Sunset Beach Sunset Läs mer
             
Bilder från Pattaya Beach, Koh Lipe
Sunrise Beach, Koh Lipe
Sunset Beach, Koh Lipe
Mest bokade hotellen


Fina ön Koh Lipe

Pattaya Beach.


Karta hotell Koh LipeTop 5 budget hotell

Koh Lipe immigration office

immigration kontor mitt på stranden.
Pattaya Beach


Bilder från ön Koh Lipe
Bilder från Koh LipeBookmark and Share
© 2011 kohlipeguiden.se | www.kohlipeguiden.se | skicka e-post | Tid i Thailand: