Koh Bulon Lae Island

FAKTA
Provins:
Invånare:
Öns omkrets:
Öns längd:
Öns bredd:
Avstånd från fastlandet:
Barnvänligt:
Shopping:
Antal hotell att boka:
Karta:
Satun
ca 50
6 Km
1 Km
2 Km
18 Km
Ja
Nej
4 St
Koh Bulon Karta

Koh Bulon

Koh Bulon ligger precis norr om Koh Lipe och är en stor ö jämfört med sin lilla granne. Det är inte långt mellan öarna så det går att paddla kajak över till andra sidan, se till att inte vara ensam bara! Erfarna simmare har även tagit en cirka en timmes lång simtur för att besöka Koh Bulon! Vattnet är så klart att botten i princip syns hela vägen. På Koh Bulon finns det både boende och restauranger till rimliga priser. På öns östkust finns ett vattenfall att kika på när du tar dig hit. Tar du dig upp på öns utsiktsplats får du en fantastisk utsikt över hela Koh Lipe!

Koh Bulons stränder
Det finns många fina stränder på Koh Bulon där du kan promenera runt i den härligt mjuka och vita sanden. Koppla av och kika ut över det klarblå vattnet som lätt lockar till ett dopp eller två! Stränderna är oftast omringade av grönska som ger en svalkande skugga under en solig dag.

 

Snorkla
Korallrevet börjar väldigt nära stranden, runt 10 - 20 meter ut. Här kan du stöta på stora fiskar som simmar på rad efter varandra och koraller i alla olika former. På vägen hit kan du se fiskstim som glatt hoppar över vattenytan, som miniversioner av delfiner! Vattnet är kristallklart vilket gör att sikten blir väldigt bra för en härlig dag full av snorkling!

Att ta sig till Koh Bulon
Till Koh Bulon kan du ta dig via longtailbåt från Koh Lipe. Det går även att paddla över med kajak om du känner för ett litet äventyr men det är långt! Det går speedboat varja dag till och från ön från ca 09.00 till 13.00

Boende
Boendemöjligheter finns på södra delen av Koh Bulon, förutom den camping som finns där på ön också.
Bilder från Koh Bulon Lae
Koh Bulon Lae mapFilmer från ön kommer 
Mest bokade hotellen

1. Marina Resort
2. Bulon View Point Resort
3. Bulone Resort Koh Bulon Lae
4. Pansand Paradise Island Resort 
Strand betyg
Sand kvalité
Vattenkvalitet
Naturlig skönhet
Snorkling
Aktiviteter
Shopping
    
Top 5 budget hotellBilder från ön Koh Lipe
Bilder från Koh LipeBookmark and Share© 2011 kohlipeguiden.se | www.kohlipeguiden.se | skicka e-post | Tid i Thailand: